No niin, nyt sitä koitetaan saada aikaiseksi kirjoittaa tännekkin ja potkittua itseään pyllylle kirjoittelun vähyydestä! Hyihyisoosoo... Ehkä syksy ja nämä sateet auttaa asiaa, että ehtii ja muistaa enemmän taas kirjoitella :)

Viikko sitten vkl oltiin Oulunsalossa Gopplos leonperkeleiden pentutapaamisessa. Siellä Kaapo näki sisaruksiaan ja me saatiin nähdä Kaapon iskä. Voi kuinka komea mies "Jamas" onkaan! Oih!! Toivottavasti Kaapo perii kovasti isänsä luonnetta ja ulkonäköä, sekä ennen kaikkea vielä nopeutta agilityssä, hurjaa! Oli kyllä todella tasaisen näköinen pentue. "Sulo" ja "Elvis" erottuivat uroksista karvansa puolesta, joka oli vieläkin niin ihanan pehmeää. Ihan nalleja kumpikin ulkonäöllisesti. Muilla oli jo kasvanut aikuisenkin karvaa selkään. Nartuissa erottui sitten "Nelli" värinsä puolesta joka oli melkoisen tumma, "Sulo" taas oli kaikista vaalein ja ahnein! Missä oli ruokaa siellä oli Sulo! :D Kaapoa kieltämättä hieman alkuun jänskätti, että miten voi olla noin monta samanlaista leikkikamua, mutta kyllä siitä rohkistui ja leikki alkoi maistua.

Lauantaina sää ei suosinut kieltämättä osallistujia, mutta silti paikalla vaan oli urheita leovaaveja omistajineen kaikkiaan 7 kappaletta. Harjoiteltiin tokossa yleisiä arkipäivää helpottavia hommia, agilityssä kokeiltiin putkea, aitaa, pujottelua ja rengasta. Kaikki vaavat oli hurrrrjan rohkeita ja suorittavat vaadittavat tehtävät :) Lopuksi päästiin kokeilee vesipelastus alkeita eli vene vielä kuivalla maalla, sinne kakara kyytiin istumaan rauhassa ja lopulta hyppy sieltä pois ja luokse. Tästäkin kaikki suoriutui oikein mallikkaasti! Eräs pennunomistajista onneksi näytti ensimmäisenä mallia penkin liukkaudesta ja keikkuvuudesta veneessä ja päätti testata selällään veneen pohjan soveltuvuutta... :D Tästä viisastuneena me muut osasimme istua hyyyyvin hiljakseen alas. Vettä tuli kyllä taivaan täydeltä ja moneen kertaan täytyi todeta, että me koiraihmiset olemme hulluja, kun siellä kaatosaateessa kontallaan huudamme putken toisessa päässä koiran nimeä. ;) Siinä ohikulkijat varmana päätään olisi pyörittäneet, jos joku muu kuin me olisi siihen ilmaan kehdannut lähteä ulkoilemaan. Pennuista kyllä saimme mehut pois kouluhommilla! Illalla kävimme vielä Kaapon ja Markon kanssa Birgitan luona leikkimässä "Jiipeen" kanssa. Hauskaa näytti vielä riittävän pojilla illallakin. Jiipee ja Kaapo ovat kyllä veljekset kuin ilvekset! Oli "hieman" vaikeuksia välillä tajuta kumpi siitä edestä vilahti :) Birgitalla saimme vielä lämmitellä itsemme saunassa päivan paleltumisilta! Kiitokset siitä! Hotellissa koko poppoolle sitten uni maistuikin hyvin :)

Sunnuntaina suuntasimme sitten aurinkoisemmissa merkeissä Varjakan venesatamaan vielä hieman tokoilee ja vepeilee. Vepessäkin päästiin nyt tositoimiin ja vaavat pääsivät hyppäämään veneestä veteen! Ja voin ilmoittaa ylpeänä, kukaan ei hukkunut! :D Pennut kaikki hyppäsivät reippaina houkuttelujen jälkeen veneestä uimaan! Hyvä Gopplosin C vaavat! Mukavaa ja mukaansa tempaavaa touhua oli vepeilykin. Jatkossa varmasti koitamme aikaamme jakaa tokoo, agilityyn ja vepeen :)

Isot kiitokset Maijalle, Birgitalle ja kaikille muille ihanasta viikonlopusta lauantain säästä huolimatta! Tämä lämmittää sydäntä kun kasvattajalla ja pentueen isän omistajalla on jaksamista järjestää tälläistä meille :) Mielellään jatkossakin haluaa tavata porukkaa! Emäntä, isäntä ja Kaapo tykkäsi :) Laitetaan kuvia kanssa näkyviin muutama viikonlopusta.

-Laura-

865929.jpg

Sulo ja Kaapo

865930.jpg

Sulo ja Kaapo

865932.jpg

Nelli

865934.jpg

Taka-alalla Birgitta ja Jiipee, edessä kuppia ohittaa itse kirjoittaja ja Kaapo :)

865936.jpg

Vas. Päivi ja Elvis, Laura ja Kaapo, Birgitta ja Jiipee.

865939.jpg

Isi-Jamas ja Seppo (Jos muistini pelaa oikein?)

865940.jpg

Jamas vetää venettä rantaan.

865942.jpg

Kaapoa houkuttelen veneeseen.

865947.jpg

Kaapo veneessä.

865954.jpg

Elvis hops!

865959.jpg

Elvis jossakin vesisuihkun takana! :D