Nyt se on tapahtunut! Leonberginkoira uros Gopplos Counter eli Kaapo on saapunut sulostuttamaan päiviämme! :) Kaapo haettiin Oulun lähistöltä Gopplos kennelistä Ijäksen Maijalta. Siellä Kaapoa leikitti 11 muuta sisarusta ja nyt heidän paikkaansa koittaa korvata meidän perheen muut asukit eli Osku-koira, Viivi ja Tumppi kissat, Hilma kani ja me ihmiseksi luokiteltavat, eli Parkkolan herrasväki (Laura & Marko).

Matka meni oikein hyvin nähdessä makeita unia ja jalat vispaten tuhatta sekä sataa. :) Välillä piti sitten herätä ja esittää kovaa jätkää tarttuen emäntää housunlahkeesta, haukkuen. Mutta isäntä kun meni laittamaan Black Sabbathia soimaan, niin alkoi taas uni maistumaan, heh. Kavereihin tutustuminen on mennyt oikein mallikelpoisesti. Vanhempi Osku koira hieman murahti selventääkseen asemaansa, mutta sen jälkeen ollaan jo hieman leikkiäkin kehitelty! Uni ja ruoka on maistunut hyvin. Pissitty on kerran sisälle, mutta muuten hienosti pihalle :)

Tästä tämä pennunomistajan arki sitten lähtee käyntiin. Jatketaan kertomuksia kun lisää on kertomista ja aikaa kirjoittaa, kuviakin varmana laitetaan näkyviin ajan kanssa ja kunhan tässä opiskelen blogin käyttöä :)

-Laura-