Pitkästä aikaa taas ollaan kirjoittamassa blogiin. Mikä tässä on, kun ei vaan saa aikaiseksi kirjoitettua mitään tänne? Onko emäntä kenties laiska? ;) Täällä Kaapo jo on tullut hurjaan vuoden ikään ja sen kyllä huomaa! Onkohan muilla ollut havaittavissa vuoden ikäisellä leolla muille koirille äksyilyt? :O Ihan kuin ois nappia painanut vuoden ikään tulon jälkeen joku päivä ja nyt pitää kiukutella vastaantuleville koirille. Puuh! Ollaan kuin yleinen syyttäjä menossa ärhentelee. Rasittavaa. Kaikki mitä on siellä päässä ollut opittua näyttäs olevan kadonnut johonkin. No jospa tämä olisi ohimenevä vaihe ja kohta oltaisiin taas kunnolla...

Viikolla käytiin Kaapon kanssa agilityäkin kokeilemassa piiiiiiiiitkästä aikaa ja poikahan ei pelännyt mitään siinä. Aitoja nyt ei tietty hyppäilty vielä, kuin pari kertaa melkein maan tasoinen ja A-estekkin mentiin vaan kerran. Mutta ei näyttänyt A:n yli kiipeäminenkään hätkähdyttävän. Putkea mentiin  ensin suorana ja sitten kunnon mutkalla, voi kuinka se olikaan pojasta mukavaa! :D Näytti tykkäävän kovasti. Unikin maistui hyvin sen jälkeen.

Uimassakin ollaan jo käyty ja hyvin näyttää olevan mieluista vielä talven jälkeenkin. Läpi pitää käydä kahlaamassa ojatkin. ;) Nyt vaan odotellaan, että kelit lämpenee ja tietenkin heinäkuista leoleiriä odotetaan kovasti, jos tuon kanssa mihinkään kehtaa mennä, kun näyttää aivot jääneen vaihteeksi narikkaan! :)

Mukavaa kesää kaikille!

-Laura ja Kaapo-