Kylläpäs me ollaan taas laiskoja oltu kirjoittamisen suhteen. Piiskaa tuhmille! No tässä tulee jotain kuulumisia ja ainakin muutama kuvatuskin Kaaposta ja Oskusta. Katsojat saa päättää onko vaaveli kasvanut yhtään? ;) Omassa vaa'assa ei enää riitä lukemat siihen, että ukko menisi Kaapo sylissä siihen!  Pitäskin varmaan Laittaa mies dietille, että kotivaa'alla saataisiin vielä Kaapon painoa punnittua. :) Joku päivä täytyy mennä käymään jossain punnitsemassa otus, että mitä sitä jo painetaankaan. Osku alkaa toiseksi jäädä kieltämättä.

Välillä Kaapolla on järki jäässä ja joskus jopa päässäkin, mutta harvemmin siellä päässä kaikki on kunnossa. Kuulo toisinaan valikoiva. Nyt vielä kovasti yritetään machoilla lenkillä koirille ja puhistaan, vaikka todellisuudessa jänskättää varmasti. Välillä pelätään kaikkea, välillä puhistaan kaikkea ja toisinaan ei välitetä mistään mitään.  Kouluhommia harjoitellaan silloin tällöin leikin varjolla ja näyttää sinne päähän oppi menevänkin toisinaan hyvinkin :) Ei siis ihan tyhmä ole, esittää vaan välillä sitä. Intoa löytyy kovasti oppia uutta ja tehdä! Mukavan oppimishaluinen on.

Terveenä ollaan aika hyvin pysytty. Etujalat hieman taipuilevat, mutta alkaneet nekin hieman suoristumaan ja riippuu kyllä ihan miten sattuu seisoskelemaan, että miten pahalle näyttää. Koitetaan nyt poika pitää sutjakkana ja metsässä kävelyjä, niin jospa nuo koivet saadaan suoraksi vielä! Emäntä tässä alkaa vainoharhaiseksi mennä jalkojen kanssa, kun kyttää niitä kokoajan sillä silmällä ;) Melkein unissakin ovat!

Tässä olisi Kaaposta ja Oskusta muutamia kuvatuksia, kun käytiin hiekkamontuilla tänään juoksentelemassa. Kyllä on vaikeata kuvata keskinkertaisella kameralla, huonon kuvaajan. Eikä asiaa helpota, kun Kaapo leonperkele on niin liikkuvaista sorttia! Just kun meinaat nappia painaa, niin kohde on kadonnut :D Mutta ehkä kuvista jotain käsitystä saa missä ollaan menossa tällä hetkellä.

Laura

1029302.jpg


1029307.jpg

1029310.jpg

1029317.jpg

1029320.jpg

1029325.jpg

1029329.jpg

1029334.jpg

1029335.jpg

1029304.jpg